Rouladekager
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Skræl bananen og kom den i en køkkenmaskine.
Skræl æblet, del det i fire både og skær kernehuset ud.
Kom æblebåde i køkkenmaskinen sammen med hindbær og sukker og kør det til en grynet masse.
Pisk æg og sukker luftig.
Tilsæt med og bagepulver og rør til dejen er jævn og uden klumper.
Beklæd en bradepande med bagepapir, hæld dejen i og bred den ud, så den bliver 25*30 cm stor og jævn i kanterne. Bages ved 225 grader i ca. 6 min til den har fået farve og også bagt i midten. Drys et tyndt lang sukker på et stykke bagepapir og vend kagen ud på det. Træk papiret af, som kagen har bagt på og bred med det samme fyldet over hele fladen. Rul den sammen fra den lange led og lad den køle i bagepapiret. Skær rouladen i 8-10 stykker og læg dem på et fad. Pisk fløden stiv og læg en klat på hvert stykke og drys bær over. |
|
Opskriften er vist 29921 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne