Baconnetter med vilde ris og béarnaise

Baconnetter med vilde ris og béarnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Skøtt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.Hakket oksekød
250 g.Hakket svinekød
2 æg
200 g.bacon i tern
 salt
 peber
 Rasp
4 dl.Vilde ris
6 dl.vand
1 tsk.salt
2 breveKNORR béarnaise
100 g.smør
5 dl.Minimælk (eller hvad du har)
 
Opskrift:
Bland det hakket oksekød og det hakket svinekød med en ægge hvide bacon salt og peber. Form det til fire bøffer og vend dem i æggene der er pisket sammen med salt og peber og der efter i raspen. Skal ca. have 7-9 min på hver side. Sæt vandet over med salt til det koger kom derefter ris i og skur ned så det små koger der i 12-13 min. derefter skal det stå og trække i 14-15 min. Til Knorr Béarnaise Skal du kun bruge 100 gr. smør til 2 poser ellers bliver dem for fedt varm mælk og smør i en gryde og tilsæt knorr béarnaise pulver.

Tips:

Du kan evt. byde lidt af årstidens grøntsager til. Nemt og lækkert.





karakterer:
Opskriften er vist 21144 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-20 19:46:59
En rigtig god og nem ret som mætter helt afsindigt.

  -   2008-01-31 16:25:38
hvor mange er retten til!!?? ps. det lyder lækkert