Baconnetter med vilde ris og béarnaise
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Skøtt Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hakket oksekød og det hakket svinekød med en ægge hvide bacon salt og peber.
Form det til fire bøffer og vend dem i æggene der er pisket sammen med salt og peber og der efter i raspen.
Skal ca. have 7-9 min på hver side.
Sæt vandet over med salt til det koger kom derefter ris i og skur ned så det små koger der i 12-13 min. derefter skal det stå og trække i 14-15 min.
Til Knorr Béarnaise Skal du kun bruge 100 gr. smør til 2 poser ellers bliver dem for fedt varm mælk og smør i en gryde og tilsæt knorr béarnaise pulver.
Tips: Du kan evt. byde lidt af årstidens grøntsager til. Nemt og lækkert. |
|
Opskriften er vist 21144 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer John & Lonnie - 2008-06-20 19:46:59 En rigtig god og nem ret som mætter helt afsindigt. Lisa - 2008-01-31 16:25:38 hvor mange er retten til!!?? ps. det lyder lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne