Marcipanmuffins med frugt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : jannie Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker til blandingen er lys og luftig. Bland mel og bagepulver og vend det (drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Vend den revne marcipan i.
Fordel dejen i 8 smurte muffinsforme (a ca. 1½ dl). Bag kagerne midt i ovnen ved 175 grader i ca. ½ time - til de er gyldne. Vend forsigtigt kagerne ud af formene og lad kagerne køle af på en bagerist. Skræl evt. frugten og skær den i mindre stykker. Anret kagerne sammen med frugtstykker og Cheasy Fraiche på portionstallerkener. Pynt med Flormelis. Tips: Tilføj evt. valnødder. |
|
Opskriften er vist 11946 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lis - 2011-01-15 14:05:01 Har bagt dem mange gange, de er superlækre. Jeg plejer at blande bær ( solbær,hindbær eller ribs ) i dejen, hvilket de bestemt ikke bliver ringere af |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne