Æggekage i lag med tomater og skinke
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : JS Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Slå de ti æg sammen, og pisk mælk og majsmel sammen, tilsæt lidt sat og peber.
Varm panden med en spsk. olie og hæld 1/3 af æggemassen på, steg den brun på begge sider (brug et grydelåg eller tallerken til at få den vendt om) Tag 1. æggekagelag af og læg den som bund. Skyld og rens champignon og skær dem i tykke skiver. Varm olie på en pande og tilsæt karry. Når karryen er bruset af tilsæt champignon. Læg de stegte champignon over. Steg en æggekagelag nr. 2 og læg over champignon. Skær tomater i 1 cm skiver og steg dem på panden med basilikum. Læg de stegte tomater, ost og skinke skiver på 2. lag æggekagelag. Steg sidste æggekagelag og læg den over. Rens og skær forårsløg i 1 cm stykker og steg dem kort på panden og læg det oven på sidste lag æggekage. Drys lidt karry over og server med en skive rugbrød til. Tips: Smager også fint dagen efter i madpakken |
|
Opskriften er vist 54554 gange,
og udskrevet 651 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Hannah - 2017-03-27 09:26:27 Den er nem at lave og er virkelig lækker og mættende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne