Rabarbersaft uden sukker (Diabetes)
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne skylles, skæres i mindre stykker og kommes i gryden sammen med vandet. Der lægges låg på, bringes langsomt i kog og koger ved svag varme ca. 15 min.
Saften sies derpå gennem et klæde eller en saftpose og skal henstå ca. 1 time. Saften måles og hældes i gryden, flydende sød tilsættes og det koges i ca. 5 min. uden låg på gryden. Den skummes og der tilsættes konserveringsvæske. Hældes på flasker og tilbindes straks. Tips: Rabarber er meget velegnet til diabetiker, da rabarber ikke er frugt men en grønsag |
|
Opskriften er vist 40346 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2013-05-21 20:08:18 Kan det nu passe med 3.dl. Mon ikke der skulle stå 3 liter? nina - 2007-02-08 23:29:28 en kanon god opskrift til os der har diabetes og det har jeg selv |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne