Ribssaft 02
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bærrene skylles og kommes i gryden sammen med vandet. Der lægges låg på, bringes langsomt i kog og koger ved svag varme ca. 15 min.
Saften sies derpå gennem et klæde eller en saftpose og skal henstå ca. 1 time. Saften måles og hældes i gryden sammen med sukkeret. Saften koges derpå ca. 5 min. uden låg på gryden. Den skummes og der tilsættes konserveringsvæske. Hældes på flasker og tilbindes straks. |
|
Opskriften er vist 36185 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine - 2012-07-27 00:54:30 Jeg har lavet ribssaft med Mynte, hvilket virkelig er et hit. Kog ca. 6 mynte-stilke med, og saften får en lidt frisk smag. Jeg kogte det hele på een gang. Det kan man sagtens. anonym - 2011-10-23 16:11:28 Kan jeg senere bruge saften til at lave ribsgelé og hvordan? Bent - 2007-07-08 13:11:25 Konserveringsmidler kan undlades hvis de rengjorte flasker opvarmes til min. 70 grader og saftenpåfyldes de varme flasker umiddelbart efter kogning og straks tilproppes. de afkølede flasker stilles køligt. Casper H . L . - 2007-04-20 11:28:21 God. Men der kunne godt bruges 350 g. sukker og 1/2 l. vand pr. l. saft. Per - 2005-01-01 01:01:01 Saften skal fortyndes, men hvor meget må du prøve dig frem med da der kan være forskel på bærrene og hvor meget du får kogt saften ned, og så er der jo også forskel på smag og behag. charlotte - 2005-01-01 01:01:01 der burde stå om saften skal fortyndes inden man drikker den, og i såfald hvormegt. knuz |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne