Roulade med cappucino moussé
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med fyldet. Smelt chokoladen ved svag varme, og udrør med espressokaffen og vand.
Køler lidt inden æggeblommerne piskes i. Fløden piskes tyk og vendes forsigtigt i chokolademassen.
Stilles i køleskab til den er helt fast. Minimum et par timer.
En bradepande beklædes med bagepapir. Æggehviderne piskes stive. Æggeblommer og sukker tilsættes skiftevis mens der piskes kraftigt. Sigt og vend bagepulver, kartoffelmel og hvedemel i dejen, og bred den jævnt ud i bradepanden. Bages 5-6 minutter ved 250 grader. Bunden vendes ud på 1 stk. sukkerdrysset bagepapir, således at det gamle bagepapir er øverst. Et viskestykke bredes ud over det, så papiret bliver let at trække af og det ikke bliver tørt. Når bunden er afkøles bredes moussen ud på rouladebunden, og kagen rulles sammen så sammen føjningen er nederst. Serveres med flødeskum og evt. bær |
|
Opskriften er vist 15003 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Hellesø - 2012-04-11 19:52:14 250 g var alt for meget i min ovn. Maks 220 g. Æggeblommer og sukker bør piskes let sammen inden det piskes i æggehviderne. Det er meget lækkert hvis der smøres et tyndt lag blomme eller abrikosmarmelade på rouladen inden kaffekremen fyldes på. Fyldes kan med fordel reduceres til det halve. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne