Tunmousse 05
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Husblas lægges i koldt vand.
Tun, løg og cremefraiche blendes til en fin masse. Smages til med citron ( hold lidt igen med citronen), salt og peber Husbladssen tages op af vandet og afdryppet, smeltes ved svag varme tilsæt citronsaft. Husblassen røres i tunmoussen. Stilles koldt. Tips: Serveres med rejer eller hummerhaler, dressing, citronbåde og flutes. lav evt. selv dressing |
|
Opskriften er vist 20052 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne