Tunmousse 05

Tunmousse 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 ds.tun
7.5 dl.Cremefraiche
3 spsk.løg
11 husblas, blade
1 citron
 salt
 peber
 
Opskrift:
Husblas lægges i koldt vand.

Tun, løg og cremefraiche blendes til en fin masse. Smages til med citron ( hold lidt igen med citronen), salt og peber Husbladssen tages op af vandet og afdryppet, smeltes ved svag varme tilsæt citronsaft. Husblassen røres i tunmoussen.

Stilles koldt.

Tips:

Serveres med rejer eller hummerhaler, dressing, citronbåde og flutes. lav evt. selv dressing





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 20079 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu