Marengsroulade med fignered
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
|
|
250 g flormelis piskes sammen med 4 hvider til marengs, og hasselnødder vendes i.
Det smøres ud på et stykke smurt bagepapir og bages i ca. 10 min. ved 180 grader.
Husblasen lægges i blød og smeltes derefter. Det hele æg piskes sammen med 100 g sukker til en æggesnaps, og den smeltede husblas tilsættes, og derefter vendes flødeskummet i samt de purerede figner. Det smøres ud på marengsen og rulles sammen til en roulade. Sættes i køleskab i to timer og skæres ud i passende stykker. Server evt. frugtpure til af fx ferskner fra dåse. |
|
Opskriften er vist 13237 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne