Butterdejspakker med laks og spinat 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt af : June Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del butterdejspladerne i 2.
Rul dem lidt ud.
Spinaten presses fri for væde og hakkes groft. Skær laksen i små stykker og bland med den optøede, pressede spinat. Rør blandingen blød med flødeost og smag ti med krydderier. Fordel fyldet på halvdelen af butterdejskvadraterne. Smør de resterende stykker butterdej med æg og læg dem over. Luk dem grundigt med en gaffel. Pensel pakkerne med sammenpisket æg. Bag pakkerne ca. 20 minutter ved 200 grader C alm. ovn. Tips: Man kan bruge pakkerne til forret, frokost, hovedmåltid til dagligt eller som "skrub af mad". Serveres med tilbehør efter ønske fx. tomater. |
|
Opskriften er vist 123309 gange,
og udskrevet 3174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-08-08 15:32:00 På billedet har vi serveret pakkerne med en hummersovs. anonym - 2008-12-03 14:41:51 LAKS LAKS LAKS !!! Det er bare det bedste. Og de her er super Susanne - 2007-12-23 12:45:49 Kan man lave pakkerne nogle timer i forvejen, og så bage dem når de skal bruges? Katja - 2005-01-01 01:01:01 Jeg prøvede at eksperimentere lidt,, og fandt ud af at ærte slet ikke er dårligt i den her opskrift ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne