Pernilles lakse /spinat fad

Pernilles lakse /spinat fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gitte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.pasta
200-300 g.røget laks
 En pakke baby spinat
12 blomme el cherrytomater
2.5 dl.piskefløde
 Jævner
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Pastaen koges. Spinaten kommes i en gryde sammen med flødes og bringes i kog. Småkoges i ca 12 min hvorefter der krydres med salt og peber. Skær tomaterne i både og laksen i mindre stykker. Steg den sammen på panden med peber i 5 min. (laksen gerne lidt længere end tomaterne, som ikke må blive bløde!) Kom det hele i et fad. Først pasta ovenpå laks/tomat blanding herefter spinat og fløde. Klar til servering!

Tips:

Meget hurtig og lækker mad i en fart!





karakterer:
Opskriften er vist 23317 gange,
og udskrevet 474 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-19 19:25:51
Nem at lave - og smager rigtig godt..

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlig hurtigt og smager fantastisk!