Karry kylling med groentsager
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Hane Indsendt af : Betina Indsendt : Red : |
|
|
hønen parteres rå i passende stykker der vendes i mel blandet med salt og peber. fedtstof og karry smeltes og steges i et par minutter. koedstykkerne steges brune heri et par stykker af gangen.
løg og grøntsager svitses i 5 min før suppen hældes ved. når skyen er i kog lægges koedstykkerne ned og steger under tætsluttende låg ca. 1 1/2 time. skyen kan jævnes med lidt fløde hvis det er nødvendigt. retten smages til og serveres med ris eller pasta. Tips: evt. pynt: kogte pillede smørbrunede løg og ristede tomater kan lægges i kanten af fadet. |
|
Opskriften er vist 16370 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer memme - 2010-08-31 09:17:23 Skal prøves i dag. Glæder mig! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne