Luxusroulade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kransekagemasse Indsendt : Red : |
|
|
Lun æggene i varmt vand, inden de slås ud. Varm sukkeret i ovnen uden det smelter. Æg og sukker kommes i en skål og piskes til det er hvidt og stift (det går hurtigere når man har lunet æg og sukker).
Mel og bagepulver sigtes sammen og vendes forsigtigt i æggemassen. Massen smøres nu ud på bagepapir i et jævnt lag, bages i en varm ovn 225 grader i 6-8 min. til de er lysebrune. Efter bagningen tages rouladebunden af bagepladen og vendes over på et andet stykke papir, drysset med sukker, fugt papiret og efter et par minutter er det nem at tage af. Bunden smøres med den ønskede marmelade eller syltetøj, og rulles sammen til en roulade. Ælt masse og sukker sammen, tilsæt hvide - lidt ad gangen - til massen er smidig og sprøjtebar. Massen på sprøjtes nu rouladen, så den er dækket over det hele. Pyntes med cocktailbær og grofthakkede mandler. Bages ved 210 grader i 12-15 min. til den er gylden. Rouladen kan pensles med abrikosmarmelade iblandet vand (så bliver den blank, og får en frisk smag). |
|
Opskriften er vist 38356 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne