Bagt æblekage 03
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æblerne skrælles og rives groft. Lægges i et ildfastfad ca. 23x33 cm., tryk det sammen.
Farin og rasp blandes og drysses over, laget skal være ca. 3 mm i tykkelsen. Margarine fordeles ovenpå. Bages i 45 minutter ved 200 grader C alm. ovn. Afkøles i 10 minutter og spise med koldt flødeskum. Tips: Man kan eventuelt dryppe med lidt sherry før kage kommer i ovnen. |
|
Opskriften er vist 140554 gange,
og udskrevet 1546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (39 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2011-10-16 18:56:28 Bum, bum det er for mig bare æblemos med farin på, jeg ved nu heller ikke hvad jeg havde forventet. Men sensationelt syntes jeg bestemt ikke! anonym - 2008-10-15 21:38:50 Kan sagtens bruges med skræld. kom lidt sukker i æblerne. der kan også rives lidt mandler ovenpå som blandes i sukker og rasp. Heej - 2007-09-22 16:06:12 Den er virkelig god! Mig - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god, den skal barae smages Jytte - 2005-01-01 01:01:01 Melis og kanel i stedet for farin er faktisk bedre!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne