Mincepie

Mincepie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.revet oksetalg
200 g.korender
400 g.rosiner
1000 g.æbler i tern
200 g.rørsukker
100 g.syltet pomeransskal
2 dl.brun rom
1 appelsin Revet skal og saft her
1 citron revet skal og saft heraf
0.5 tsk.kanel
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
0.5 tsk.allehånde
 
 Alt æltes grundigt sammen stoppes i sylteglas og trækker et par dage.
 
 lav en mørdej af:
400 g.hvedemel
250 g.smør
50 g.sukker
1 æg
 
Opskrift:
Saml dejen til den er jævn. Tryk til to flade boller, og lad dejen hvile i køleskabet i mindst en time. Rul ud til den er meget tynd, ca. 2 mm. og beklæd 2 store tærteforme med den. Fordel mincemeat´en i dem. Evt. overskydende dej kan man pynte med. Bag ved 165 grader i 35 min. Dejen skal være gennem­bagt. Man kan fryse de ubagte kager og bage dem frosne, så skal man regne med 20 min. mere i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 9180 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-20 12:15:51
Det er små tærteforme/evt. muffinforme der normalt bruges. Diameter 6-7 cm. Der skal et "låg" af dej på. Drysses med sukker - og spises evt. varme med flødeskum. - når der kommer gæster i julen.