Mincepie
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Saml dejen til den er jævn. Tryk til to flade boller, og lad dejen hvile i køleskabet i mindst en time. Rul ud til den er meget tynd, ca. 2 mm. og beklæd 2 store tærteforme med den. Fordel mincemeat´en i dem. Evt. overskydende dej kan man pynte med. Bag ved 165 grader i 35 min. Dejen skal være gennembagt. Man kan fryse de ubagte kager og bage dem frosne, så skal man regne med 20 min. mere i ovnen.
|
|
Opskriften er vist 9180 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Johs GB - 2008-12-20 12:15:51 Det er små tærteforme/evt. muffinforme der normalt bruges. Diameter 6-7 cm. Der skal et "låg" af dej på. Drysses med sukker - og spises evt. varme med flødeskum. - når der kommer gæster i julen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne