Shanghai Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Kina Indsendt af : Bjarne Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm en wok over kraftig varme, indtil den ryger. Tilsæt olie og stir-fry kyllingestrimlerne 4-5 min. Tilsæt hvidløg og ingefær, rør rundt og tilsæt sake, soyasauce, brun farin og hønsebouillon lavet med kogende vand. Rør rundt og småkog 10 min.
Drys med forårsløg.
Serveres straks med agurkesalat og ris med ærter.
|
|
Opskriften er vist 15734 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2007-10-31 18:27:35 Superlækker - topdollar Mette - 2005-01-01 01:01:01 det smager rigtig godt ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne