Pakoras (Friturestegte kartoffelboller)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Lav i en skål en dej af kikærtemel eller kikærter, der er pulveriseret i en blender, natron og koldt vand.
Rør det pillede halverede løg, der er skåret i papirtynde skiver, i sammen med kommen, cayennepeber og salt.
Varm olien op i en wok eller kahari eller i en frituregryde, og tag en lille spsk. dej, form den til en kugle med to skeer og kom den i den varme olie. Disse pakoras frituresteges af to gange, da der kun må steges et lag af gangen. Tag dem op med en hulske og læg dem til afdrypning på fedtsugende papir. Pakoras kan serveres varme eller lunkne. De anvendes som snacks til cocktails, men kan også bruges som tilbehør til forskellige indiske retter. Tips: 10 boller ca. 3 cm i diameter |
|
Opskriften er vist 13838 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2014-07-27 10:49:39 Hvor kan jeg købe kikærtemel? Rebekah - 2009-07-10 13:20:07 De har glemt at skrive, at de fintrevne kartofler skal tilsættes dejblandingen inden de frituresteges. Enjoy;) jn - 2009-01-04 13:29:51 Lidt underligt at der i "ingredienser" er fintrevne kartofler samt persille som ikke bruges i opskriften :-) Gitte - 2008-06-04 12:26:44 Kan rolig laves. De smager fantastisk. John - 2005-01-01 01:01:01 Hvad bruger man de fintrevne kartofler til??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne