Friturestegte hummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Bræk skallerne af jomfruhummerne og tag kødet ud af halerne. Dryp lidt citronsaft og salt på. Frosne hummerhaler optøes i en sigte. Vend hummerhalerne i sammenpisket æg og derefter i rasp. Eller dyp dem i frituredej af mel, der røres sammen med olie, salt, vand og en stivpisket æggehvide. Varm olien op i en gryde til den syder om den svovlfri ende af en tændstik. Læg et passende antal hummerhaler i gryden, så de svømmer frit og ikke rører hinanden. Steg 3-4 min., tag hummerhalerne op med hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Serveres varme med citronsnitter og evt. med tartansauce, der røres af ca. 100g mayonnaise, citronsaft, hakket persille, finthakket syltet agurk, hakkede kapers, en smule fintreven citronskal og salt og peber efter smag. |
|
Opskriften er vist 10746 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne