After Eight mousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Smelt after eight stykkerne ved svag varme i en kasserolle.
Rør cognacen i.
Lad blandingen køle lidt af, men må ikke blive stiv.
Pisk fløden stiv og tilsæt chokoladeblandingen under omrøring.
Server i portionsglas. |
|
Opskriften er vist 46027 gange,
og udskrevet 833 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-07-09 07:41:49 Rigtig lækker og ikke mindst nem. Har været en succes både blandt børn og voksne Godt at vide - 2010-04-09 20:12:03 Det er nok den mest simple og kedelige chokolademousse jeg nogensinde har fundet og smagt. Det bliver fuldstændig ødelagt af pebermyntesmagen og cognacen:( BVADR!!!!!! madtrolden - 2009-09-07 15:47:14 PUHA, den her var jeg godt nok ikke særlig vild med. jeg synes cognac ødelagde after eight smagen fuldstændig. bvadr anonym - 2009-01-17 10:06:25 En super duper dessert og den er vist det nemmeste jeg nogen sinde har lavet..PRØV DEn. Fornitz - 2007-12-07 18:48:39 bare et godt råd lad være med at røre når chokoladen tilsættes, med vend det i ved en dejskraber. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne