Honning roulade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : Red : |
|
|
Rør æggeblommer og farin godt sammen. Rør honning i. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen sammen med vand. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen med let hånd. Lav en papirform, ca. 30 x 30 cm, og smør den. Kom dejen i og og bag rouladebunden 6-8 minutter ved 225° C. Vend bunde ud på et stykke sukkerstrøet papir. Læg et vådt viskestykke over og lad bunden blive kold.
Rør smør og flormelis sammen til smørcreme. Smag til med reven appelsinskal og appelsinsaft. Fordel cremen over den kolde bund og rul rouladen sammen. |
|
Opskriften er vist 17435 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne