Fadkoteletter 02
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Champignon & cocktailpølser lægges i et ildfast fad. Fadkoteletterne brunes.
Koteletterne lægges oven på champignonerne cocktailpølserne hæld lidt salt på.
Derefter lægges bacon strimlerne på koteletterne
På panden hældes fløden kulør & salt i til det koger.
Derefter hældes sovsen over i fadet.
Steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 50 minutter.
Tilbehør: Ris
|
|
Opskriften er vist 49035 gange,
og udskrevet 1106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2011-07-23 19:23:42 Da jeg har en kræsen familie, har jeg udskiftet champignon med porrer, hvilket bestemt ikke gjorde retten dårligere. Super opskrift og nem at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne