Koteletter med succes
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt af : Gosh Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løgene skæres i skiver. Gulerødder og selleri i stave.
Koteletterne bankes let, dryses med salt og peber og brunes i en gryde, tages op. Løg, gulerødder, selleri, karry og paprika svitstes. Tilsæt de hakkede tomater sammen med piskefløden. De brunede koteletter lægges ovenpå grøntsagerne og det hele småkoger sammen i en times tid. Serveres med løse ris. Tips: Lav dobbelt portion, smager næsten bedre dagen derpå :-) |
|
Opskriften er vist 51345 gange,
og udskrevet 777 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Gosh - 2015-02-19 10:06:37 Jeg ved ikke hvor billedet kommer fra - men farven på saucen er i hvert fald ikke i nærheden af som det er i virkeligheden. Ser ud som om der er hældt kulør i - det skal der ikke. Beth - 2009-03-23 10:45:07 Nem ret, hurtig at lave, passer sig selv i ovnen. Jeg brugte bladselleri istedet for knoldselleri. Koteletter m. ben og på hver ca. 250 gram. Fantastisk møre efter 1 time i ovnen. Smager vidunderligt. Birger - 2007-06-03 06:19:24 Den er bare lækker, man kan også komme lidt syltede paprika i. Smager også ganske godt i denne lækre ret. per - 2005-01-01 01:01:01 Prøv i stedet for fløde at tilsætte lidt flødeost, jeg bruger den leende ko som vi altid har i huset da børnene er vilde med den, og så er den i små trekantede portionspakker lige til at smide i.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne