Lakserilette
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Læg fileterne i en gryde med koldt vand og salt. Varm den op til det koger og tag den straks af varmen. Lad fisken køle af i vandet.
Skær den røgede fisk i små stykker og kom den i en skål sammen med klippet purløg. Den kogte fisk plukkes i stykker og kommes ved. Riv det grønne af skallen på limefrugten. Saften presses og skallen blancheres heri i ca. ½ minut. Hak skalotteløgene fint. Æggeblommen kommes i skålen med laks og røres sammen med sennep, salt, purløg, skal og saft fra limefrugten, løgene, rognen og det bløde smør. Smages til med salt og peber. Stilles i køleskabet i en time. Skal smøres på ristet brød ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 23180 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne