Wiener Backhendl (Stegt kylling fra Wien)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Østrig Indsendt : |
|
|
Del hver kylling i 8 dele, drys dem med lidt salt, og lad dem ligge køligt ½ time.
Vend hver enkelt del i mel, ryst det overskydende mel af, dyp dem derpå i let sammenpiskede æggeblommer, og vend dem derefter i sigtet rasp.
Steg kyllingedelene i en blanding af meget varmt smør og olie(smør alene kan ikke varmes tilstrækkeligt op uden at branke), der skal være så meget fedtstof at skummet lige dækker kyllingedelene.
Steg dem i 15-20 minutter.
Server kyllingedelene med citronbåde, salat og hårdkogte æg. Wiener Backhendl smager også godt kold. |
|
Opskriften er vist 11536 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne