Chokoladeroulade med appelsincreme

Chokoladeroulade med appelsincreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
80 g.smør
150 g.smør
3 æg
2 spsk.kakao
100 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
 
 Creme:
3 dl.orangemarmelade
100 g.smør
 
 Chokoladeglasur:
200 g.flormelis
1 top spsk.kakao
 lidt kogende vand
 
 Pynt:
50 g.flormelis
1 spsk.æggehvide
 ristede, hakkede hasselnøddekerner
 chokoladespåner
 
Opskrift:
Dej:
Smør og sukker piskes godt. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk kakaoen i. Bland mel og bagepulver og rør det i til slut. Dejen rulles ud på et stykke bagepapir (38*26 cm). Bag rouladebunden på midterste rille ved 225 grader i ca. 8 min. Bunden tages ud og køles af.

Cremen:
Bland marmeladen med smørret og kør det i blenderen, til det har en fin cremet konsistens. Bred cremen ud på den kolde rouladebund, rul rouladen sammen og læg den på sammenføjningen. Flormelis røres med kakao og kogende vand, og rouladen overtrækkes med chokoladeglasuren. Drys med nødder og chokoladespåner. Pynt med kongeglasuren, der er rørt godt sammen af æggehvide og flormelis. Fyld den i et pergamentkræmmerhus med et meget lille hul og sprøjt et pænt mønster hermed.





karakterer:
Opskriften er vist 26222 gange,
og udskrevet 407 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-07 14:13:22
Mon ikke der skal stå 80 g sukker øverst?