Chokoladeroulade med appelsincreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Dej:
Smør og sukker piskes godt. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk kakaoen i. Bland mel og bagepulver og rør det i til slut. Dejen rulles ud på et stykke bagepapir (38*26 cm). Bag rouladebunden på midterste rille ved 225 grader i ca. 8 min. Bunden tages ud og køles af. Cremen: Bland marmeladen med smørret og kør det i blenderen, til det har en fin cremet konsistens. Bred cremen ud på den kolde rouladebund, rul rouladen sammen og læg den på sammenføjningen. Flormelis røres med kakao og kogende vand, og rouladen overtrækkes med chokoladeglasuren. Drys med nødder og chokoladespåner. Pynt med kongeglasuren, der er rørt godt sammen af æggehvide og flormelis. Fyld den i et pergamentkræmmerhus med et meget lille hul og sprøjt et pænt mønster hermed. |
|
Opskriften er vist 26222 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer T.V.L. - 2010-05-07 14:13:22 Mon ikke der skal stå 80 g sukker øverst? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne