Chokoladeroulade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ovnen forvarmes til 200 grader C. alm. ovn.
Bund og sider i en rouladeform (23 x 30) pensles med smeltet smør.
Bunden fores med bagepapir; smør papiret.
Slå æggene ud i en lille skål og pisk dem med 90 g af sukkeret med elmixer i 8 min., eller til massen er tyk og cremeagtig. Sigt mel og kakaopulver sammen og vend det i æggemassen med en metalske. Fordel dejen jævnt i formen. Bages i 12 min. Imens lægges et rent viskestykke på køkkenbordet, læg et ark bagepapir over og drys resten af sukkeret over det. Når kagen er bagt, vendes den straks ud på bagepapiret og rulles sammen med papiret fra den lange side. Lad den hvile på en rist i 5 min., hvorefter den forsigtigt rulles ud igen og afkøles til stuetemperatur. Pisk fløde, flormelis og vanilleessens stift. Fordel flødeskummet over den afkølede kage, ca. 1 cm fra kanterne. Rul kagen sammen igen ved hjælp af bagepapiret. Læg rouladen med sammenføjningerne nedad på et fad, dæk den til og sæt den i køleskabet i 30 min. Drysses med flormelis, inden den skæres i skiver og serveres. |
|
Opskriften er vist 236590 gange,
og udskrevet 4467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (179 stemmer) |
|
Kommentarer Super Alma! 11 år - 2019-04-15 11:05:39 Den er MEGA LÆKKER!!😍 men put en halv tsk. kakaopulver i næste gang, så den får lidt mere smag! Men ellers er den sååå lækker!! Jeg kan på forhånd sige at det ikke bliver sidste gang at jeg laver den!🤩 Lea - 2017-10-03 19:35:04 Den er god, men vi bruger alt fyldt fordi vi elsker snaskede kager her hjemme hos os Superbageren - 2017-07-18 12:58:31 Gik helt galt. Vores roulade knækkede og vi var nød til at lave en ny :| mhhhhhh - 2015-05-23 10:04:09 Er rigtig lækker roulade men brev med 100 gram chokolade stykker 40% Olaf - 2015-05-05 10:24:28 Den er mega gooood 😍 Love pink - 2015-01-28 19:30:41 Smager super godt lad vær med at proppe banan i. Og lad vær med at lave så meget fyld der står der bliver meget til overs Jakob fra 7. Kl - 2014-12-17 17:19:06 Den er også rigtig god som klassens time/tid kage:-) Jakob fra 7. Kl - 2014-10-02 16:14:18 Prøv at putte fem spsk. Kakao i i stedet for to tsk. ( smager af tre gange så meget) :-) Mukadas - 2014-05-20 15:36:33 Verdens bedste roulade:) freja og sine - 2014-03-06 14:34:50 Vi er 2 piger på 11 år som bager den nu og den har været super nem....Glæder os til at smage den....sine har bagt den før sammen med idalina.....Vi har brugt neskvik kakao pulver og pepermynte i stedet for rigtigt kakao pulver og vanillieestens.....god opskrift bliver nok ikke den sidste gang vi bruger den....kh sine og Freja 😊 Sussie - 2014-02-10 20:16:30 Rigtig god som lagkage bund også :D (søde) Idalina og Sine! :) - 2013-12-09 16:28:44 Vi er to piger på 11 som bagte den - den var super nem, og smagte helt fantastisk! Vi puttede lidt Appelsin-saft i cremen, Istedet for Vanilleessens, og det smagte himmelsk! Det er klart ikke sidste gang, vi bager den! ;) katja - 2013-08-30 15:06:09 Denne her roulade er bare fantastik som den er:-) Bettina 1965 - 2013-06-27 17:29:00 Denne kage er min mands ynglings og den er jo nem at lave. Prøv den...kan varmt anbefales, og det er jo ofte en fordel at gøre sin bedre halvdel i godt humør:-))) irene - 2012-07-10 12:35:34 super nem opskrift. jeg brugte KageMousse med vanilie smag i kagen da den var lidt afkølet.. mums En pige - 2012-06-10 10:48:48 Vi lavede den i hjemmekunst skab og den er super nem at lave og den smager fantastisk og opvasken er minimal den skal bare prøves :) :) :) pippi58 - 2012-03-08 17:28:11 Hvorfor lige en metalske??? Brian - 2012-01-12 16:04:40 prøv ad stænke rouladen med whisky, og udskifte vanilleessensen med whisky. Den er et hit blandt familien og kollegaer. cathrine - 2010-11-28 13:01:04 kan man ikke bruge vanillesukker anonym - 2010-10-06 13:51:03 hvor mange personer er den til Emilie - 2010-07-22 18:04:33 den er super lækker og nem at lave<33 Sophie - 2010-06-26 21:23:41 Hvilken kakao er bedst at bruge i denne sammenhæng? Sophie - 2009-06-16 17:26:19 Den var super god, lidt hård, men virkelig lækker. Prøv, at put store stykker daim i, det smager nemlig godt! laila - 2009-01-31 15:28:34 prøv og pisk fløde. kom flormelis i sammen med hakket daim og læg så banan skiver i og rul... mums Nikoine - 2008-07-03 10:36:39 Der skulle være en opskrift på fyld som jeg sagde før! :D Så her er den: Fyld: 2, 5 dl piskefløde 2 spsk vanillesukker 1 dåse mandariner af god kvalitet. ( ikke twins ) chokoladespåner Nikoline - 2008-07-03 10:32:21 SUper opskrift men måske også lave en opskrift på cremen inden i. (den smagte godt. Og vil gerne lave den igen :D ) Maya og Naja - 2007-12-05 16:37:35 Geniaaaal kage, mums mums. og let at lave , selv for to 'ikke så gode i et køkken.' teenagere. Doris (Grønland) - 2007-06-04 19:41:28 ops, og jeg giver top 10karakter......... Doris (Grønland) - 2007-06-04 19:39:14 Yummi, Yummiiii, mums, mums, den smag godt, fyld med banan fløde. Med 1tsk bagepulver. Lisa - 2006-12-25 18:17:53 Læg den sammen som en lagkage med vanilieis - eller en anden form af is alt efter smag, det er en fantastisk kage en varm sommer dag Susanne - 2005-01-01 01:01:01 MUMS....... natasja - 2005-01-01 01:01:01 den smager super prøv den.... det er en ordrer CECILIE& ANNESOFIE - 2005-01-01 01:01:01 mums, mums, mums :P den er bare lække og SUPER nem at lave <3 7.a. - 2005-01-01 01:01:01 yummi roulade . den her opskrift er rigtig god. vi havde hjemmekundskab da vi skulle lave det her =) . Maria - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at skære jordbær i små stykker og kom dem i fyldet! Det smager godt Mca - 2005-01-01 01:01:01 Det er helt vildt, min mor lavede lige nøjagtig denne her opskrift da jeg var barn, men har smidt opskriften væk.. Og så finder jeg den her.. Utroligt.. Prøv den... Louise - 2005-01-01 01:01:01 blend nogle hindbær og bland dem med flødeskum og sukker. Server til rouladen Elisa - 2005-01-01 01:01:01 Prøv med banan og fløde som fyld |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne