Mecheles asparges
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Oprindelsesland : Belgien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern de træet ender på aspargeserne og skræl dem omhyggeligt fra hovedet og nedad.
Hovederne skal ikke skrælles.
Vask aspargeserne, og kom dem i rigeligt spildkogende vand, tilsat salt.
Lad dem koge under svag varme i 6-8 minutter (de er færdige når de er bløde på midten).
Tag dem op af vandet, lad dem løbe godt af, og anbring dem på et varmt fad, lad hovederne vende samme vej. Det er bedst at bruge et specielt aspargesfad med huller, hvor vandet kan løbe fra, har man ikke det, må man anbringe aspargeserne på en foldet serviet. Pil de hårdkogte æg, skær nogle skiver af til pynt, og hak resten fint. Smelt smørret, men lad det endelig ikke brune, rør de hakkede æg i. Hæld det over aspargeserne eller server det for sig selv i en sauceskål. En lille knsp. Muskat drysset over retten vil forhøje smagen. |
|
Opskriften er vist 25443 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne