Lumpia (Kinesiske forårsruller)
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
|
|
Begynd med fyldet:
Steg det hakkede løg og hvidløg i lidt olie, tilsæt det hakkede svinekød, skilt med en gaffel, og de finthakkede grønsager. Steg det nogle minutter og tilsæt så salt, peber og det tredje krydderi, lad det stege i 8-10 minutter, idet man hele tiden rører i det. Grønsagerne skal være stegt, men stadig lidt sprøde, og det meste af væden skal være fordampet. Lav en pandekagedej af mel, æg, vand og salt. I en stor pande bages nu tynde, men faste pandekager, der kun skal bages på den ene side. Når oversiden er næsten bagt lægges pandekagen over på et fad. Læg meget fyld midt på pandekagen, fold siderne op om fyldet, og rul det til en aflang pakke. Gør dette så hurtigt som muligt, mens pandekagen stadig er smidig. Forsegl pakken med den tynde dej af mel og vand, og se efter at fyldet ikke kan falde ud. Dyp rullerne i den tynde dej af mel og vand, og steg dem i friture, til de er sprøde og gyldenbrune. |
|
Opskriften er vist 33905 gange,
og udskrevet 690 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-07-09 15:27:36 Lumpia er fra Filipinerne!! kisser - 2005-01-01 01:01:01 Det er en god opskrift til pandekager, de går ikke i stykker når man ruller fyldet i.Indmaden finder jeg selv på, men bl.a bruger jeg champion, bønnespirer ,bambusskud ,porrer og kinakål ,men man kan jo bare bruge hvad man vil......Efter min mening skal der æg i pandekagedejen , ellers holder de ikke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne