Gentse Waterzooi (Suppe fra Ghent)

Gentse Waterzooi (Suppe fra Ghent), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Oprindelsesland : Belgien

BelgienIndsendt :     

Ingredienser:
1 poulard
 friskkværnet hvid peber
 smør
1 stor porre
1 stilkbladselleri
1 stortløg
1 gammel gulerod
2 persillerødder
1.5 dl.bouillon lavet på kalveben og suppeurter
2 æggeblommer
 persille
 
Opskrift:
Skær poularden i 8 dele, og gnid dem med salt og peber. Smør en emaljeret suppegryde i bunden. Læg et lag udskivede porrer, løg, gulerod, bladselleri og persillerod i bunden. Læg kyllingestykkerne over, og lad det koge under meget svag varme i 10 minutter, indtil grønsagerne er bløde, men ikke brune. Hæld den varme bouillon over, læg låg på, og lad det koge under svag varme i ca. 1½ time.

Tag kyllingestykkerne op, og hold dem varme, knus persillerødderne, og kom dem tilbage i suppen. Pisk æggeblommerne let med en skefuld vand i en opvarmet terrin. Hæld suppen med alle grønsagerne i under omrøring, til sidst kommes kyllingestykkerne i. Drys med hakket persille.

Suppen spises med brød og smør eller med kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 12406 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu