Gentse Waterzooi (Suppe fra Ghent)
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Oprindelsesland : Belgien Indsendt : |
|
|
Skær poularden i 8 dele, og gnid dem med salt og peber.
Smør en emaljeret suppegryde i bunden.
Læg et lag udskivede porrer, løg, gulerod, bladselleri og persillerod i bunden.
Læg kyllingestykkerne over, og lad det koge under meget svag varme i 10 minutter, indtil grønsagerne er bløde, men ikke brune.
Hæld den varme bouillon over, læg låg på, og lad det koge under svag varme i ca. 1½ time.
Tag kyllingestykkerne op, og hold dem varme, knus persillerødderne, og kom dem tilbage i suppen. Pisk æggeblommerne let med en skefuld vand i en opvarmet terrin. Hæld suppen med alle grønsagerne i under omrøring, til sidst kommes kyllingestykkerne i. Drys med hakket persille. Suppen spises med brød og smør eller med kartofler. |
|
Opskriften er vist 12332 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne