Fu Yong Hai (Kinesisk omelet)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
|
|
Slå æggene let sammen med de finthakkede porrer, bladselleri, salt og peber.
Kog de frosne rejer et øjeblik.
Pil dem og skær dem op i ryggen for at fjerne den sorte streng.
Skær rejerne i skiver, og kom dem i æggemassen.
Smelt en spsk. svinefedt (smør eller olie kan bruges i stedet) i en middelstor omeletpande, hæld det halve af æggemassen i, og bag en lille tyk omelet ved til stadighed at skubbe æggemassen fra kanten af panden imod midten. Når den er bagt på den ene side, vendes omeletten og bages på den anden side. Endnu en omelet bages af resten af æggemassen. De to omeletter lægges sammen med tomatsauce imellem og ovenpå. Tomatsauce: Steg det hakkede løg og hvidløg gennemsigtigt i lidt svinefedt. Tilsæt tomatpure og bouillon og lad det simre et øjeblik. Smag til med salt, peber, lidt ketchup og en anelse det tredje krydderi. Jævn saucen med lidt maizenamel, rørt ud i vand. Fu yong hai kan varieres efter ens personlige smag. I stedet for jomfruhummer kan man f.eks. bruge almindelige rejer eller dåsekrabber. En spsk. ærter kan tilsættes saucen. Omeletten kan garneres med ananas eller bambusskud |
|
Opskriften er vist 25070 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne