Crêps suzette
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Lav en tynd, jævn pandekagedej af det sigtede mel, en anelse salt, vanillesukker, æg og mælk, og bag ca. 16 små tynde pandekager.
Rør smørret med flormelis, appelsin eller mandarinskal og saft (så meget saft, som smørret kan optage) og likøren. Spred denne blanding ud over de varme pandekager, og fold dem sammen i 4. Drys med sigtet flormelis, og hæld en i forvejen varmet curacao, grand marnier eller contreau over. Flamber og server brændende. |
|
Opskriften er vist 15440 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-08-26 09:47:55 Et brev vanillesukker er vist 10 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne