Cock-a-leekie (Skotsk hønse- og porresuppe)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Skotland Indsendt : Red : |
|
|
Skær hønen i mindre stykker, og drys den med salt.
Anbring hønsestykkerne i en stor, smørsmurt gryde, anbring de udskårne porrer udenom og ovenpå.
Tilsæt byggrynene, der har stået i blød et par timer, og vandet.
Læg låg på, og lad det koge sagte i ca. 4 timer, til hønen og byggrynene er møre.
Tips: Dette er en af de mest traditionelle skotske opskrifter. Hvis man bruger forbehandlede byggryn, skal de først tilsættes lige inden retten er færdig. Somme tider kommer man svesker i denne suppe |
|
Opskriften er vist 15965 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne