Æggesandwich

Æggesandwich, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Æggesandwich, billede 4 Æggesandwich, billede 1 Æggesandwich, billede 2 Æggesandwich, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
80 g.kvark 0.1%
20 g.fedtfri mayonnaise fra Findus
2 hårdkogte æg, fint hakket
 Salt
 Karry
1 tsk.dijonsennep
 Et par dråber engelsk sauce
 
 Grønt drys:
1 stor bakkekarse
6 store skiverlyst sandwichbrød, (48 g pr. skive).
 
Opskrift:
Alle ingredienser til æggesalaten blandes. Æggesalaten fordeles på hvert skive brød og smøres ud. Det grønne drysses over. Brødene klappes sammen til 3 sandwichs, der hver pakkes ind i film.

Tips:

Som de fleste andre typer sandwich, bliver disse æggesandwichs også bedst ved, at blive tilberedt aftenen før og opbevaret i køleskabet til de skal anvendes den følgende dag til frokost.





karakterer:
Opskriften er vist 69870 gange,
og udskrevet 1624 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu