Æggesandwich
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle ingredienser til æggesalaten blandes.
Æggesalaten fordeles på hvert skive brød og smøres ud.
Det grønne drysses over.
Brødene klappes sammen til 3 sandwichs, der hver pakkes ind i film.
Tips: Som de fleste andre typer sandwich, bliver disse æggesandwichs også bedst ved, at blive tilberedt aftenen før og opbevaret i køleskabet til de skal anvendes den følgende dag til frokost. |
|
Opskriften er vist 69869 gange,
og udskrevet 1624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne