Oksehak med ris
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : MissMcGee Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget, svits karry i olie/margarine og tilsæt løg, svitses til de er klare, gulerødderne kommes i, tilsæt kødet, steg det til det er grynet, tilsæt ris de skal også lige steges til de er klare, derefter tilsættes bouillon, og retten simre under låg, til den har absorberet vandet. Ærterne kommes i 5 min. før servering.
Tips: Tilbehør: et godt brød |
|
Opskriften er vist 11973 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne