Oksehak med ris

Oksehak med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : MissMcGee

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Hakket oksekød
1 løg
2 Gulerødder
 Olie/ margarine
4 dl.Ris
3 dl.grøntsagsbouillon
200 g.Frosne ærter
2-3 tsk.Karry
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak løget, svits karry i olie/margarine og tilsæt løg, svitses til de er klare, gulerødderne kommes i, tilsæt kødet, steg det til det er grynet, tilsæt ris de skal også lige steges til de er klare, derefter tilsættes bouillon, og retten simre under låg, til den har absorberet vandet. Ærterne kommes i 5 min. før servering.

Tips:

Tilbehør: et godt brød





karakterer:
Opskriften er vist 11973 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu