Brombærgele
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
Brombær og vand koges op og smages til med sukker. Bærrene sigtes fra og gelatinen tilsættes. Geleen afkøles og lige før den bliver stiv hældes den over bærrene, så de ikke tørrer.
|
|
Opskriften er vist 43423 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Villa VilleValhal - 2014-08-29 17:29:39 Det er geleret brombærsaft med brombær i. Ikke rigtig gele, den skal nemlig koge ind, ikke geleres med gelatine. Den her må være god i forbagte mørdejstærter. Erik - 2013-08-31 11:16:16 Har jo ikke en kæft med gele at gøre. Det er jo syltetøj |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne