Krondyrkølle med brombærsky
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Krondyrkøllesteg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krondyrkøllen brunes godt af på en pande og steges færdig i ovnen med lidt vand ved 200 grader C. i ca 1 time.
Skalotteløg og brombær svitses i lidt olie. Rødvin tilsættes, og det koges godt ned. Vildtfond/stegesky tilsættes, og det koges endnu en gang ned. Til sidst sigtes det og piskes op med smør. Retten kan serveres med grøntsager efter egen smag, men kokken foreslår de danske rodfrugter. |
|
Opskriften er vist 59519 gange,
og udskrevet 1522 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2020-09-29 14:21:11 Både kød og brombærsky smagte vidunderligt. Nemt at lave. Karsten - 2016-03-24 18:22:45 Lidt kedelig uden krydderier anonym - 2008-12-27 14:59:05 Brun stegen på en pande og læg den i et ildfast fad. Smør stegen med en blanding af olie, enebær og hvidløg. Sæt køllen i en 160° forvarmet ovn og steg ca. 1 time (kernetemperatur 65°). Køllen skal hvile tildækket i ca. 25 min. før udskæring |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne