Helstegt Filet

Helstegt Filet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Strudsefilet
 Rødvin
 Salt
 peber
 hvidløg
 
Opskrift:
Kødet placeres i et ildfast fad efter at være gnedet ind i krydderier.
Overhældes med rødvin, så der står ca. ½ cm. i fadet.

Ovnen forvarmes til 225 grader.
Med stegetermometer i den tykkeste del af kødet skal temperaturen være 60 grader.

Vel ude af ovnen pakkes kødet i stanniol i 15 minutter, og kan så udskæres i de dejligste skiver rødt/lyserødt kød.

Serveres med flødekartofler og lynristede majs, bladselleri og porrer i skiver samt babykarotter.





karakterer:
Opskriften er vist 10344 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu