Helstegt Filet
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet placeres i et ildfast fad efter at være gnedet ind i krydderier.
Overhældes med rødvin, så der står ca. ½ cm. i fadet. Ovnen forvarmes til 225 grader. Med stegetermometer i den tykkeste del af kødet skal temperaturen være 60 grader. Vel ude af ovnen pakkes kødet i stanniol i 15 minutter, og kan så udskæres i de dejligste skiver rødt/lyserødt kød. Serveres med flødekartofler og lynristede majs, bladselleri og porrer i skiver samt babykarotter. |
|
Opskriften er vist 10400 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne