Honningsennep

Honningsennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Sennep

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.sennepsfrø
1 spsk.kanel, stødt
0.5 tsk.ingefær, stødt
3 dl.hvidvinseddike
6 spsk.mørk flydende honning
 
Opskrift:
Bland sennepsfrø og krydderier i en skål, tilsæt eddike og lad det stå natten over. Kom blandingen i en morter og stød det til en pasta. Kom honningen i lidt efter lidt. Den færdige sennep skal gerne være en stiv pasta, tilsæt mere eddike hvis nødvendigt. Kom den i rene glas og opbevar den i køleskabet. Skal bruges indenfor 4 uger.

Tips:

Har en rig smag og er dejlig i saucer og salat dressings.





karakterer:
Opskriften er vist 20705 gange,
og udskrevet 412 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu