Honningsennep
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : Red : |
|
|
Bland sennepsfrø og krydderier i en skål, tilsæt eddike og lad det stå natten over. Kom blandingen i en morter og stød det til en pasta. Kom honningen i lidt efter lidt. Den færdige sennep skal gerne være en stiv pasta, tilsæt mere eddike hvis nødvendigt. Kom den i rene glas og opbevar den i køleskabet. Skal bruges indenfor 4 uger.
Tips: Har en rig smag og er dejlig i saucer og salat dressings. |
|
Opskriften er vist 20613 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne