Esdragon og champagne sennep

Esdragon og champagne sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Sennep

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.sennepsfrø
5 spsk.champagne eddike eller en god hvidvinseddike
115 g.sennepspulver
115 g.blød brun sukker
0.5 tsk.salt
50 ml.jomfru olivenolie
60 ml.frisk hakket estragon
 i alt ca. 250 g
 
Opskrift:
Læg sennepsfrø i blød natten over i eddiken. Kom blandingen i en blender, tilsæt sennepspulver, sukker og salt og blend indtil det er jævnt. Tilføj mens blenderen er i gang, olien lidt efter lidt. Rør estragon i, kom den færdige sennep i sterile glas, luk og gem den på et køligt sted.

Tips:

Denne dejlige sennep er meget god til koldt "og alt godt fra havet".





karakterer:
Opskriften er vist 11044 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu