Esdragon og champagne sennep
Indsendt : Red : |
|
|
Læg sennepsfrø i blød natten over i eddiken.
Kom blandingen i en blender, tilsæt sennepspulver, sukker og salt og blend indtil det er jævnt.
Tilføj mens blenderen er i gang, olien lidt efter lidt.
Rør estragon i, kom den færdige sennep i sterile glas, luk og gem den på et køligt sted.
Tips: Denne dejlige sennep er meget god til koldt "og alt godt fra havet". |
|
Opskriften er vist 11044 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne