Appelsinsirup - Appelsin sirup

Appelsinsirup - Appelsin sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.sukker
0.5 dl.vand
0.5 vanillestang
1 dl.friskpresset appelsinsaft
 
Opskrift:
Kom sukker og vand i en tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme, uden omrøring og under låg, i ca. 25 min. eller til det bliver svagt gyldent. Flæk den halve vanillestang og rør den i sammen med appelsinsaften. Lad blandingen koge, stadig ved svag varme, uden omrøring og under låg i ca. 20 min. Fjern vanillestangen.





karakterer:
Opskriften er vist 40173 gange,
og udskrevet 692 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-12-04 16:50:38
Du kan koge siruppen op igen, den skal koge til passende konsistens

  -   2016-11-30 15:28:43
Hvorfor bliver appelsinsiruppen tynd som vand. Jeg forpstår ved sirup at det må være lidt tykt! Har fulgt opskriften. Nu står jeg med noget tyndt pjask. Hvad kan jeg gøre ved der.