Hyldebærsirup - Hyldebær Sirup
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : Red : |
|
|
Hæld hyldebærsaften og sukker i en tykbundet gryde. Kog op. La det koge i 2 til 3 minutter under omrøring. Træk gryden til side og la væsken blive kold. Filtrer siruppen. La den blive kold før den hældes på flaske.
|
|
Opskriften er vist 18974 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Nanett - 2013-09-19 11:53:01 Hvis du koger den 10-15 min. ved svag varme bliver den perfekt tyk i konsistensen. Afprøv evt. ved at dryppe lidt på en kølig tallerken, så kan du se hvordan konsistensen bliver efter afkøling. Mathilde - 2005-01-01 01:01:01 Får ikke den gode tykke konsistens, men smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne