Æble sirup med kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skær æblerne itu, koges med skræl og kernehus i vand med saften fra citroner, 2-3 vaniljestænger og hel kanel i 45 min. Saften sigtes fra gennem et stykke (saftpose). Saften koges ned med sukkeret til en sej (tyk) gylden konsistens, skummes. Tilsæt atamon. Siruppen fyldes på flaske eller glas, der er skyllet i atamon.
|
|
Opskriften er vist 15640 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jola Muntwiler - 2017-09-20 17:50:03 Det en dejlig opskrift på sirup, jeg manglede bare at vide at sirup får en tykkere konsistens når den bliver kold. Skal derfor ikke simre til den bliver tyk men man må prøve at lave en prøve af siruppen på en kold tallerken. Mvh Jola |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne