Hyldebærpandekager - Hyldebær Pandekager

Hyldebærpandekager - Hyldebær Pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvedemel
2 store tsk. bagepulver
1 nipsalt
75 g.flormelis
2 æg
2.5 dl.kærnemælk
50 g.smeltet smør + smør til bagning
250 g.hyldebær friske eller frosne
3 spsk.ahornsirup
 
Opskrift:
Rør mel, salt, sukker og bagepulver sammen. Rør smeltet smør, kærnemælk og æg sammen. Bland det hele. På grund af bagepulveret der virker med det samme skal dejen ikke vente, men bages straks.

Steg dem i smør på en pande, bag dem små, så der kan være 3 ad gangen. Drys pandekagerne med en skefuld hyldebær inde de vendes. Vend når de er faste nok til at vendes, bag færdig på den anden side.

Resten af hyldebærrene røres med siruppen til de safter lidt.

Spis med resten af hyldebærrene.





karakterer:
Opskriften er vist 18100 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-29 15:50:12
ikke smart med friske hyldebæ r idet de er giftige medmindre de bliver kogt mindst 15 minutter