Røget laks med rejesovs

Røget laks med rejesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gosh

Indsendt :     

Ingredienser:
 Beregn ca. 100 g. røget laks pr. person
1 pakkerejer
2 modne avocado
1 citron
 Icebergsalat
1 bægercremefraiche
 salt
 peber
1 bægerhøvlet peberrod
 
Opskrift:
Skyl salat. Snit det fint og læg det på tallerkener. Skræl avocadoerne og skær dem i både. Husk at dryppe med citronsaft så de ikke bliver mørke. Læg dem ovenpå salaten. Skær laksen i strimler og læg dem ovenpå avokadoerne. Hak de optøede rejer. Kom dem i cremefraichen. Kryder med salt og peber. Kom høvlet peberrod i dressingen (alt efter hvor stærkt man kan lide det). Lige inden serveringen fordeler du rejesovsen ovenpå og lægger til sidst en skive citron på tallerkenen.

Tips:

Serveres med flute eller ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 15756 gange,
og udskrevet 488 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-01 04:19:48
Det er en super lækker og nem ret,præcis en forret til nytårsaften.