Hyldebærsnaps - Hyldebær Snaps
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : Red : |
|
|
Fyld et stort syltetøjsglas med bær.
Hæld snaps på (Brøndum, blå Ålborg eller vodka) Lad det trække i 1 til 2 måneder, afhængig af hvor kraftig man ønsker det.
Husk at der er vigtigt glasset står mørkt. Efter lagring smages snapsen til med ren snaps eller vodka. Smagen har en præg af mandel og vanilje, den kan - afhængig af hvor meget den fortyndes -have en portvinsagtig karakter. Tips: Myndighederne fraråder at spise rå hyldebær pga. muligt indhold af blåsyre. Så det må anbefales at koge bærrene mindst 20 minutter først. uden at vide hvad dette vil gøre ved smagen på denne snaps. |
|
Opskriften er vist 34624 gange,
og udskrevet 857 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Marjun - 2016-09-11 13:03:58 Jeg har også lavet snaps med hyldebær og vodka, men fik ikke svar på om bærene er giftige hvis de ikke bliver kogt først anonym - 2012-10-09 13:32:51 Jeg har læst at hyldebær skal koges mindst 20 min. ellers kan de være giftig!? Det står der i Samvirke! Hanne Lund - 2010-10-18 18:03:57 Hvor mange gram/kg bær skal der bruges til 1 flaske snaps. Anne - 2009-09-27 15:14:29 Det er fint hvis flasken bare stå mørkt og lidt køligt f.eks et skab. Garagen er garanteret fint... linda - 2009-09-08 18:57:37 jeg er i tvvl om hvordan opbevarer jeg snapsen i de ca.2måneder det hele skal stå og trække. skal det stå i køleskab eller en garage Kirsten Nita - 2008-10-11 20:53:42 En dejlig gibbernak til os, der normalt ikke kan lide snaps. Smag af efterår. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne