Æggesalat 04
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Hæld A38 til afdrypning i kaffefiltre. Stil dem i køleskab min. 6 timer eller natten over.
Hak æg, gulerødder, bladselleri og kapers groft, evt. på foodprocessor.
Kog gulerødderne 6 min. i vand tilsat 1 tsk salt pr. L vand.
Smag den afdryppede A38 til med salt, peber og estragon.
Vend æg, gulrødder, bladselleri, kapers og purløg i.
|
|
Opskriften er vist 17647 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne