Æggesalat 04

Æggesalat 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.75 dl.A38
3 kogte æg
75 g.gulerod
30 g.bladselleri
15 g.kapers
20.5 spsk.skåret purløg
0.5 tsk.estragon
0.5 tsk.salt
1 knsp.hvid peber
 
Opskrift:
Hæld A38 til afdrypning i kaffefiltre. Stil dem i køleskab min. 6 timer eller natten over. Hak æg, gulerødder, bladselleri og kapers groft, evt. på foodprocessor. Kog gulerødderne 6 min. i vand tilsat 1 tsk salt pr. L vand. Smag den afdryppede A38 til med salt, peber og estragon. Vend æg, gulrødder, bladselleri, kapers og purløg i.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æggesalat

karakterer:
Opskriften er vist 17647 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu