Hyldebærsyltetøj - Hyldebær syltetøj
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : |
|
|
De skyllede bær koges i vandet 5 minutter under låg. Sukkeret drysses i under omrøring. Syltetøjet gives et opkog og bærrene siges fra og fyldes på varme, Atamonskyllede glas.
Saften koges 3-5 minutter, skummes, tilsættes Atamon og hældes over bærrene. Glassene lukkes. |
|
Opskriften er vist 20688 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-10-13 10:05:00 Så vidt jeg er orienteret, så SKAL hyldebær koges i minimum 20 min, da de ellers er giftige for mennesker. anonym - 2012-09-25 12:07:24 Sådan står der flere steder på nettet, men kan ikke forstå, at der så er mange opskrifter, hvor de kun skal koges 5 minuttereller kan bruges rå: Kog hyldebærrene mindst 20 minutter før du spiser dem, brug dem ikke aldrig rå, hverken til smoothies eller kaperslignende, grønne syltede hyldebær. anonym - 2009-09-13 11:21:33 kan man fryse hyldebær? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne